Award Dulu

Hmmm.. kemaren pas BW ke blog mas idotkontji ternyata ada award juga buat saya.. thank's mas buat awardnya he..he.. okeh langsung aja..

~~Begin Copy~~

This seal is called “Favorite Blogs”. This award is given by http://www.kontjidot.blogspot.com. (Blogger who gave you the award). This “Favorite Blogs” is awarded to http://www.harryonline.info (Put your blog URL here).

This is the easy way and the fastest way to:
- Make your Authority Technorati explode.
- Increase your Google Page Rank.
- Get more traffic to your blog.
- Makes more new friends.

The rules is very simple as follows :
- Start copy from “Begin Copy” until “End Copy” to your blog.
- Put your own blog name and link.
- Tag your friends as much as you can.

Below is the list of my favorite blogs I gave this award because I find their content interesting:

Please also feel free to grab this Award and pass it to anyone even if they've already received it.

Thanks,

harry (Your name)

~~End Copy~~

Btw saya juga mau minta maaf klo untuk sementara saya ga bisa ngasih komen coz ada masalah lama yang muncul lagi, apalagi klo bukan ga munculnya pilihan 'komentar sebagai' T_T.... tapi kok kemaren bisa ngasih komen??? ya kemaren saya make koneksi di SMA saya dulu.. makanya bisa ngasih komen.. sebenernya masalah ini klo ga salah mulai dari jum'at siang.. pas abis shalat jum'at saya mencoba buat BW tapi ternyata kotak komentarnya ga muncul pilihan 'komentar sebagai' padahal udah di coba pada browser laen.. tapi tetep aja ga bisa..

Sepertinya masalah ini terjadi gara-gara koneksi yang saya pake.. makin aneh aja nih kelakuan ISP.. oh, ya jangan lupa diambil awardnya he..he.. thank's..


Category Article

11 Responses to “talk about everything”

What's on Your Mind...

Powered by Blogger.